keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

ARJ etsii työntekijöitä

Viesti päivitetty 01.09.2018


Tämä viesti toimii ARJ:n yleisenä ilmoitustauluna avoimista paikoista. Viestissä olevat haut ovat ajan tasalla ja ne poistetaan täyttämisen myötä.

---

ARJ Cup -järjestäjä
ARJ Cupille etsitään yhtä tai useampaa järjestäjää. Cup pyörii joka toinen kuukausi aina kyseisen kuukauden viimeisenä päivänä. Selkeyden vuoksi otamme mielellämme yhden henkilön järjestämään cupia jatkuvasti, mutta mikäli hakijoita on useampia eikä kenelläkään ole kiinnostusta ympärivuotiseen järjestämiseen, on myös mahdollista järjestää vain muutama cup vuodessa useamman henkilön voimin.
Cupin järjestäjällä tulee olla kokemusta ARJ:n kilpailujen järjestämisestä. Järjestäjältä vaaditaan oma-aloitteisuutta (eli Cup pyörii ajallaan ilman erillistä huomauttelua) sekä kykyä ilmoittaa mikäli homma ei enää nappaa.

HUOM! Cupilla on jo vakituinen järjestäjä, mutta apukäsiä otetaan mieluusti vastaan. Mikäli kiinnostusta löytyy sitoutua esimerkiksi yhden tai kahden kuukauden cupien järjestämiseen, ei muuta kuin hakemusta tulemaan!



ARJ Laatuarvostelu -ylläpitäjä
Laatuarvostelun voi ottaa hoitaakseen joko kokonaan tai osittain. Osittain tarkoittaa sitä, että laatuarvostelun pyörittäminen tapahtuu yhteistyössä minun kanssani. Osittainen ylläpitäjä hoitaa tilaisuuksien järjestämisen, osan tuomaroinneista tai uusien tuomareiden etsimisen sekä pisteiden kokoamisen ja tulosten hoitamisen. Osittaisella ylläpitäjällä on mahdollisuus vaikuttaa tilaisuuksien järjestämisajankohtaan ja määrään, sekä laatiksen pisteytykseen. Täysylläpitäjä hoitaa tuomareiden haun, tilaisuuksien järjestämisen, tulosten kasaamisen, palkittujen listan ylläpidon ja toimii tarvittaessa tuomarina. Täysylläpitäjä saa vapaat kädet tilaisuuksien järjestämiseen, niiden aikatauluun ja osallistumisrajoituksiin. Täysylläpitäjällä on mahdollisuus vaikuttaa laatiksen toimintaan ja pisteytykseen, mutta kaikki muutokset arviointiin tehdään yhteistyössä meidän kanssamme.

Laatiksen ylläpitäjällä tulisi olla mahdollisimman paljon kokemusta askellajihevosista sekä ARJ:sta. Ylläpitäjältä vaaditaan oma-aloitteisuutta, kykyä ilmoittaa mikäli pesti ei enää kiinnosta ja erityisesti kykyä toimia yhteistyössä jaoksen pitäjien kanssa laatiksen suhteen.





Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse sekä osoitteeseen tiikelikala@gmail.com että pew.pew@windowslive.com. Muualle tulleita hakemuksia ei huomioida. Kerrothan hakemuksessa taustoistasi askellajiratsastuksen parissa.

Hakuaikaa ei ole rajattu, hakemuksia otetaan vastaan kunnes sopivat henkilöt löydetään.

Ei kommentteja: